LA CABANE DE FABIAN

LA CABANE DE FABIAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 111 beoordelingen
6 sep 2019 om 13:20 De Tagliatelle truffel roomsaus was goed van smaak, maar te karig voor €12,50, het leek net of dit t restant was, het is goed dat ik de salade (vers) en tiramisu er bij had besteld.
25 aug 2019 om 23:04 Aanrader alert! Heerlijk gegeten, de salade met gegrilde groenten was heerlijk knapperig en warm en de pasta met truffel was ook super lekker. Volgens mij wordt er gewerkt met goede en verse producten. Echt top, de beste thuisbezorgdmaaltijd ooit!
20 aug 2019 om 22:07 De Ferrari en de Geitenbreier besteld: heeerlijk!! Appelsap is ook erg lekker.
20 aug 2019 om 21:37 Broodje Ferrari is de lekkerste van Rotterdam! Salade was ook erg goed. Snelle bezorging. Alles fijn
15 aug 2019 om 18:52 Coq au vin is erg smakelijk, tomaten-paprikasoep en salade (met twee halve eieren) net zo goed.
14 aug 2019 om 22:23 The packaging for the pasta was leaking, I think it was poorly packed
8 aug 2019 om 15:25 Tagliatelle en tomaten-paprikasoep heerlijk! Limoentaartje als toetje maakt het helemaal af.
7 aug 2019 om 21:54 Super smakelijk eten!
6 aug 2019 om 21:45 Het was supersnel bezorgd, nog heerlijk warm, alleen was de carbonara wel wat zout. Ik denk dat er iets teveel guanciale in zat. Bezorger was heel erg aardig en vrolijk.
4 aug 2019 om 20:46 I love salt but this pasta carbonara was just really not ok to eat with that overload of salt. We threw it away, the chicken and banana cake were good though. So shame of the salt, hopefully you do something with all these reviews cause it could be really
2 aug 2019 om 20:57 Carbonara te veel zout, na 1 hap alles in de prullenbak
1 aug 2019 om 17:18 Goede kwaliteit, maar helaas bruine broodjes waar ik liever witte had gehad. De carbonara met paddestoelen was helaas een beetje te zout.